بازشدن گره ترافیکی کرج به “چندماه آینده” موکول
    استعفای دسته جمعی شورای روستایی در شهرستان ملارد
    فست فود های سالم کدامند؟
    اسحاق جهانگیری در پوششی خاص!
    درباره ویتامین ب ۱۲ چه اطلاعی دارید؟
    کودکان مشکین دشتی با “مبانی کارآفرینی” و “مشاغل
    مسابقات جودو جام “یادبود شهدای سانچی” در مشکین
    استمرار گلایه شهروندان شهرک بعثت مشکین دشت
    میزبانی ماهدشت کرج از ۲ رویداد مهم ورزشی/
    شعار نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران
    هنرمندی مردمی که عضو گروه جهادی استان البرز
    بخش پاراکلینیک بیمارستان های محمدشهر و ماهدشت افتتاح
    مسابقه جایزه بزرگ جام جهان پهلوان “عباسپور” در
    برگزاری دوره آموزش پناهگیری در برابر زلزله در
    تربیت خبرنگار انقلابی هدف بسیج رسانه است
    ۱۵ نکته ای از فاجعه نفتکش سانچی که
    حجاب خانم بازیگر مشهور در خارج از کشور
    سواد فقهی روحانی از خیلی از آقایان بیشتراست/
    اعلام موجودیت یک گروه تروریستی جدید با تابلو
    سلسله نشست های روشنگری و آسیب شناسی در
    از “ثانیه های خیس” تا “سمفونی خزان” /
    ۵ روش خانگی جهت تمیز کردن فر
    «خبر خوب» در راه است
    عکس هایی از آخرین دقایق نفتکش سانچی پیش
    دغدغه شیرین این روزهای شفر در استقلال
    چه کسی دکمه پایان فیلترینگ «تلگرام» را فشار
    «مهدی جهانگیری» آزاد نشده است
    فشار اقتصادی مضاعف؛ ترفندی که “ترامپ ” برای
    مسئولین بازی “دولت قبل” را پایان دهند/ چندبار
    جناح های سیاسی همدیگر را تحمل کنند/ حمایت
تارخ انتشار: دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۴
کد خبر : 24195

تمام خواص هندوانه شب یلدا را بشناسید

شب یلدا همه اعضای خانواده کنار یکدیگر جمع می شوند و منتظرند تا با شیرینی هندوانه شب شان شیرین شود. غافل از اینکه هندوانه سرشار از خواص است و بعضی هم باید بدانند که باید روی این خوراکی خوشمزه یلدای چشم بپوشانند. چراکه مصرف این میوه برای برخی ممنوع است. در این مطلب به خواص و مضرات هندوانه پرداخته ایم.

تمام خواص هندوانه شب یلدا را بشناسید

در ۱۰۰ گرم هندوانه مواد زیر موجود است

آب ۹۲ گرم

پروتئین ۰/۵ گرم

مواد چربی ۰/۲ گرم

نشاسته ۶ گرم

کلسیم ۰/۷ میلی گرم

فسفر ۱۰ میلی گرم

آهن ۰/۵ میلی گرم

سدیم ۱ گرم

پتاسیم ۱۰۰ میلی گرم

ویتامین آ ۶۰۰ میلی گرم

ویتامین ب ۱ ۰/۰۳ میلی گرم

ویتامین ب ۲ ۰/۳ میلی گرم

ویتامین ب ۳ ۰/۲ میلی گرم

ویتامین ث ۸ میلی گرم

 

تمام خواص هندوانه که شاید نمی دانستید

میزان بالای فیبر موجود در این میوه برای افرادی که روده‌های حساسی دارند و همچنین برای بچه‌ها بسیار مفید است. فیبر کارکرد درست دستگاه گوارش را تقویت می‌کند و به آن نظم می‌دهد.

 

هندوانه همچنین حاوی میزان زیادی آنتی‌اکسیدان مانند لیکوپن و بتاکاروتن می‌باشد.

 

در واقع مصرف این میوه موجب کاهش آترواسکلروز (تصلب شرایین) می گردد.

 

هندوانه نقش بسیار موثری در سلامت قلب و عروق ایفا می کند.

 

هندوانه صدمات ناشی از استرس، استعمال دخانیات، سموم محیطی و داروها را کاهش می‌دهد زیرا دارای مقدار زیادی ویتامین A، ویتامین C، بتاکاروتن و لیکوپن می‌باشد.

 

اشخاصی که به وسواس مبتلا هستند، چنانچه روزانه مقداری آب پوست هندوانه را که با عسل طبیعی تهیه شده است بخورند ،‌ حالت وسواس آنها برطرف خواهد شد.

 

هندوانه میوه‌ای است که مزاج سرد و تر دارد و رنگ آن در ویتامینش تأثیری ندارد به همین دلیل، مهم این است که هندوانه کاملاً رسیده و شیرین باشد.

 

هندوانه منبع بسیار خوبی از ویتامین C و A است.

 

هندوانه تنها میوه‌‌ای است که نسبت به میوه‌ها و سبزی‌جات دیگر دارای مقدار بیشتری بتاکاروتن است.

 

متخصصان معتقدند که ماده ای به نام سیترولین که در هندوانه به فراوانی یافت می شود، مسئول کاهش کلسترول، فشار خون، وزن و جلوگیری از تشکیل پلاک سرخرگی می باشد. در واقع مصرف این میوه موجب کاهش آترواسکلروز (تصلب شرایین) می گردد.

 

مصرف آب هندوانه یک ساعت پیش از ورزش کردن از بروز دردهای ماهیچه ای و افزایش ضربان قلب جلوگیری می کند. این خاصیت هندوانه به دلیل وجود ماده «سیترولین» در این میوه است که عملکرد رگ ها را بهبود داده و فشارخون را پایین می آورد.

 

۹۱٫۵ درصد از میوه هندوانه را آب تشکیل داده و با مصرف آن می توان میزان آب ازدست رفته بدن را که موجب سردرد، احساس خستگی و پایین آمدن تمرکز می شود، جبران کرد.

 

 

هندوانه منبع خوبی از تیامین، پتاسیم و منیزیم است که از بدن در برابر بیماری‌های مختلفی محافظت می‌کنند.

 

هندوانه فاقد چربی است اما به تولید انرژی کمک می‌کند. دربرابر زوال ماکولا هم محافظ خوبی محسوب می‌شود.

 

هندوانه می تواند به بهبود خشکی و درد ماهیچه ها کمک نماید.

 

هندوانه خاصیت خنک‌کنندگی خاصی دارد و به طرز شگرفی سرشار از سیترولین بوده که آمینو اسیدی است که بدنمان برای ساخت یک آمینواسید دیگر، آرژنین، که در چرخه اوره برای از بین بردن آمونیاک استفاده می‌شود، مصرف می‌کند.

 

هسته را همراه هندوانه درمخلوط کن ریخته تا هسته ها در آب هندوانه خرد شوند. شخصی که آب هندوانه را با هسته خردشده میل کند و هسته را خوب بجود، کمک زیادی به پاک کردن روده می کند. برای افرادی که یبوست دارند، خوردن آب هندوانه به این ترتیب  و آب ولرم بلافاصله بعد از آب هندوانه در حالت ناشتا بسیار مفید است چون درمان یبوست با مصرف فیبرومایعات با هم، امکان پذیر است که هر دو در هندوانه موجود است.

 

آب هنداونه به عنوان خنکی برای بیماران مبتلا به تب و بیماریهای عفونی مفید است زیرا عطش و التهاب بیمار را برطرف می کند.

 

 

چه کسانی هندوانه نخورند؟

 

بهترین زمان خوردن هندوانه را بین دو وعده غذایی است و مصرف هندوانه بلافاصله بعد از خوردن غذا باعث اختلال هضم می‌شود و در حالت ناشتا مخصوصاً در هوای گرم یا در هنگام تشنگی، مضر است.

 

خوردن هندوانه برای افراد سردمزاج یا کسانی که معده سرد دارند مضر است و در طولانی مدت باعث ضعیف شدن عملکرد هضم و درد مفاصل می شود بنابراین بهتر است این افراد به همراه هندوانه، عسل و قند مصرف کنند.

 

علائم مشکل طحال بعد از خوردن هندوانه، احساس درد یا نفخ در محل چپ شکم و ایجاد تیرگی در رنگ بدن یا سفیدی چشمان است.

 

مصرف هندوانه در افرادی که آلرژی یا حساسیت فصلی یا غذایی دارند ممنوع است.

 

مصرف هندوانه برای افرادی که دارای بدنی لاغر، خشک و گرم هستند بهتر است چون جلوی ضعف آنها را می گیرد.

 

خوردن هندوانه برای معده و نیروی جنسی اشخاصی که مزاج سرد دارند، زیان آور است.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات

تبلیغات