نمایشگاه اقوام در کرج آغاز بکار کرد
    نوع نشستن «پوتین» مقابل ولایتی نشانه چه بود؟
    ایزدی: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دنبال
    چگونه فرزندان را با اهل بیت (ع) آشنا
    حادثه در خط مترو کرج به تهران/اختلال بعد
    ۵ ماده غذایی که در فریزر هم خراب
    «پایتخت ۶» ؛ یک سریال ماورایی!
    بیرانوند۸ پیشنهاد اروپایی دارد
    مکانی شگفت انگیز در سیستانِ ایران
    عجیب ترین چیزهای کشف شده در هواپیما
    بنیاد تعاون سپاه پاسداران بدهی به شهرداری تهران
    کودک و نوجوان در استان البرز مهجور مانده
    ماجرای تبلت “محسن هاشمی” چیست؟
    آداب غذاخوردن در کلام ائمه(ع)
    قدرتمندترین دشمن چربی خون
    کار کثیف ۱۳ سعودی به کمک عراقی ها
    جنجال بر سر رقاص های اینترنتی ادامه دارد/
    وزارت کشور گزینه شورای شهر برای شهرداری کرج
    آخرین وضعیت ایمن‌ترین آزادراه کشور
    وزیر اطلاعات:با متخلفان و بدهکاران اقتصادی برخورد قهرآمیز
    کی‌روش ماندنی شد
    کشورهایی که بالاترین درآمد سرانه را دارند
    چرا در بهشت خواب وجود ندارد؟
    کسانی که حتما آلزایمر می گیرند
    محدودیت‌های ترافیکی محور کرج – چالوس در آخرهفته
    ۵۰ نفر از مدیران شهرداری کرج مدرک تحصیلی
    مسعود شجاعی در جمع جهادگران بسیج دانشجویی اهواز
    جدیدترین تصویر از اختلاسگر فراری در کانادا
    هرروز پاهایتان را بالا ببرید
    صدا و سیما چگونه «قماربازی» را حلال کرد؟!
تارخ انتشار: چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
کد خبر : 22496

طرز تهیه یک غذای جالب پیک نیکی

ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.

طرز تهیه یک غذای جالب پیک نیکی

۲ عدد سیب زمینی
۴۵۰ گرم استیک
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ پیمانه پنیر چدار
نصف پیمانه پنیر موزارلا
خامه ترش
سالسا
۲ عدد پیازچه خرد شده

ناچوی استیک و سیب زمینی

طرز تهیه

سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.

سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید.

استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت ۳ دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.

پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.

در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.

آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.

در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات

تبلیغات

تبلیغات