دهیار جدید فرخ آباد زیبادشت معرفی شد+تصاویر
    اذعان تحلیلگران بین المللی به تاثیر راهبرد “سردار
    جابجایی سنگ مزار متوفیان در بهشت فاطمه(س) مشکین
    کمپین “ری استارت” بر تشویق نافرمانی مدنی تمرکز
    شهردار جدید مشکین دشت فردیس معرفی شد
    فرماندار فردیس: مشکین دشت زیرساخت مناسبی ندارد/ فروزنده:
    تجمع ضدآمریکایی اساتید و دانشجویان البرز در کرج
    ایده برپایی مجالس عزاداری؛ مبنای تحکیم فرهنگ عاشورا/
    آئین تکریم و معارفه فرمانده بسیج مشکین دشت
    ۲ علت مهم خودکشی دانشجویان
    ۸ اشتباهی که باعث می‌شود صبح‌ها خواب بمانید
    چای سبز یا سیاه کدامیک مفیدتر است؟!
    ظهور دوباره حشره غول پیکر و ترسناکی که
    ترامپ؛ مردی که جغرافیای کشورش را نمی شناسد
    موج انتقادات رسانه ای کارساز شد/ فروزنده: من
    حقوق معوقه کارگران شهرداری مشکین دشت امروز پرداخت
    خواب زیاد چه تاثیری بر سلامتی می گذارد؟
    گل های رز طبیعی که تا ابد زنده
    گران ترین کالج دنیا کجاست و چقدر شهریه
    آیا می توانید به کوتاه ترین تست هوش
    سرانجام پرونده معلم مفقود شده نظرآبادی مشخص شد
    سخنان ترامپ جنبه اجرایی نداشت / تاختن به
    ترامپ؛ گانگستری غیر قابل پیش بینی/ شوی برجامی
    سپاه در دل مردم ایران و منطقه جای
    ارتقا منطقه صنعتی “داشلیجه” در گرو تصمیم اعضای
    سرپرست شهرداری مشکین دشت آب پاکی را روی
    پشیمانی ناگهانی نمایندگان پارلمان فردیس از انتخاب قاطع
    تروریستی خواندن سپاه بدعتی در حقوق بین الملل
    مضجع شریف امامزاده قاسم(ع) غبارروبی شد+تصاویر
    شخص معترض جز سپرده گذاران واحداعتباری توسعه البرز
تارخ انتشار: چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
کد خبر : 22496

طرز تهیه یک غذای جالب پیک نیکی

ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.

طرز تهیه یک غذای جالب پیک نیکی

۲ عدد سیب زمینی
۴۵۰ گرم استیک
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ پیمانه پنیر چدار
نصف پیمانه پنیر موزارلا
خامه ترش
سالسا
۲ عدد پیازچه خرد شده

ناچوی استیک و سیب زمینی

طرز تهیه

سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.

سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید.

استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت ۳ دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.

پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.

در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.

آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.

در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات

تبلیغات