تولیدات سفارشی رسانه را زیر سوال می برد/
    افزایش قیمت در حوزه مسکن به معنی رونق
    فقر در حال تبدیل رؤیای عده ای از
    سایه طرح تخریب شهرداری کرج بر سر قدیمی
    ریه البرزیها مقاوم تر است یا تصمیم گیران
    برگزاری مسابقات فوتسال “جام نشاط” در مشکین دشت
    گرانی ۵۰ درصدی بنزین حرف مفت است/ اقتصاد
    پیکر ۲ شهید مدافع حرم در محمدشهر کرج
    حضور ۱۰۰ امدادگر در سمینار آموزشی “مدیریت بحران”
    سمینار آموزشی “مدیریت بحران” در محمدشهر کرج برگزار
    فعالیت ۱۵ کانون فرهنگی در مساجد ماهدشت/ خلابرنامه
    پیکر پدر “شهیدان نیاسری” تشییع شد+تصاویر
    دولت باید به دنبال کوچک کردن بدنه خود
    ساخت زیرگذر راه آهن شیخ آباد منوط به
    واکنش رئیس شورای شهر محمدشهر کرج نسبت به
    ۱۵ دفتر خبری در استان البرز دایر است/
    دفتر خبرگزاری صداوسیمای البرز در مشکین دشت فردیس
    تمام خواص هندوانه شب یلدا را بشناسید
    اين افراد نبايد نماز اول وقت بخوانند!
    سامانه ۱۳۷ شهرداری محمدشهر کرج مجدد راه اندازی
    طلا به روزهای «سخت» رسید
    فروش مشروبات الکلی در پوشش آب معدنی
    ناگفته‌های زاکانی از لشکرکشی‌های تیر ۷۸/ دانشجویان اسیر
    این قسمت از مرغ منبع چربی و آلودگی
    تهدید خبرنگار توسط رییس جمهور؛ عذرخواهی یا اخراج!
    انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی؛ فتنه ای که انتفاضه
    البرزصدای فلسطین می شود
    جشن “وحدت شهروندی” در محمدشهر کرج برگزار شد+تصاویر
    رئیس جدید اداره ارشاد ماهدشت کرج معرفی شد+تصاویر
    توسعه فرهنگی مستلزم همکاری تمام نهاد ها است/
تارخ انتشار: چهارشنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۸
کد خبر : 22496

طرز تهیه یک غذای جالب پیک نیکی

ناچو یک غذای مکزیکی است که در این مطلب، روش تهیه آن با سیب زمینی و گوشت بدون چربی را برایتان انتخاب کرده ایم.

طرز تهیه یک غذای جالب پیک نیکی

۲ عدد سیب زمینی
۴۵۰ گرم استیک
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
نمک و فلفل سیاه
۲ قاشق چایخوری پاپریکا
۱ پیمانه پنیر چدار
نصف پیمانه پنیر موزارلا
خامه ترش
سالسا
۲ عدد پیازچه خرد شده

ناچوی استیک و سیب زمینی

طرز تهیه

سیب زمینی ها را ورقه ای کنید. آن ها را درون کاسه ریخته، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و روغن زیتون اضافه کنید. هم بزنید تا مزه ها به خوردشان بروند.

سپس آن را در سینی فر چیده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۳۰ درجه سانتی گراد بپزید.

استیک را نیز با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. آن را به مدت ۳ دقیقه برای هر طرف در روغن تفت هید. سپس حرارت را کم کنید، بگذارید تا گوشت به اندازه دلخواهتان بپزد.

پس از پخت، آن را به تکه های کوچک برش دهید.

در یک تابه چدنی، یک ردیف سیب زمینی سرخ شده بچینید. روی آن ها استیک، پنیر چدار و پنیر موزارلا بریزید.

آن را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها آب شوند.

در آخر، با خامه ترش، سالسا و پیازچه خرد شده سرو کنید.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات

تبلیغات