تولیدات سفارشی رسانه را زیر سوال می برد/
    افزایش قیمت در حوزه مسکن به معنی رونق
    فقر در حال تبدیل رؤیای عده ای از
    سایه طرح تخریب شهرداری کرج بر سر قدیمی
    ریه البرزیها مقاوم تر است یا تصمیم گیران
    برگزاری مسابقات فوتسال “جام نشاط” در مشکین دشت
    گرانی ۵۰ درصدی بنزین حرف مفت است/ اقتصاد
    پیکر ۲ شهید مدافع حرم در محمدشهر کرج
    حضور ۱۰۰ امدادگر در سمینار آموزشی “مدیریت بحران”
    سمینار آموزشی “مدیریت بحران” در محمدشهر کرج برگزار
    فعالیت ۱۵ کانون فرهنگی در مساجد ماهدشت/ خلابرنامه
    پیکر پدر “شهیدان نیاسری” تشییع شد+تصاویر
    دولت باید به دنبال کوچک کردن بدنه خود
    ساخت زیرگذر راه آهن شیخ آباد منوط به
    واکنش رئیس شورای شهر محمدشهر کرج نسبت به
    ۱۵ دفتر خبری در استان البرز دایر است/
    دفتر خبرگزاری صداوسیمای البرز در مشکین دشت فردیس
    تمام خواص هندوانه شب یلدا را بشناسید
    اين افراد نبايد نماز اول وقت بخوانند!
    سامانه ۱۳۷ شهرداری محمدشهر کرج مجدد راه اندازی
    طلا به روزهای «سخت» رسید
    فروش مشروبات الکلی در پوشش آب معدنی
    ناگفته‌های زاکانی از لشکرکشی‌های تیر ۷۸/ دانشجویان اسیر
    این قسمت از مرغ منبع چربی و آلودگی
    تهدید خبرنگار توسط رییس جمهور؛ عذرخواهی یا اخراج!
    انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی؛ فتنه ای که انتفاضه
    البرزصدای فلسطین می شود
    جشن “وحدت شهروندی” در محمدشهر کرج برگزار شد+تصاویر
    رئیس جدید اداره ارشاد ماهدشت کرج معرفی شد+تصاویر
    توسعه فرهنگی مستلزم همکاری تمام نهاد ها است/
تارخ انتشار: دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
کد خبر : 21818

روش پخت فلفل دلمه‌ای شکم‌پر با طعمی بی‌نظیر

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.

روش پخت فلفل دلمه‌ای شکم‌پر با طعمی بی‌نظیر

دستور تهیه فلفل دلمه ای شکم پر در زیر آمده است:

مواد مورد نیاز

-فلفل دلمه ای: ۲ عدد
-پیاز (خلالی خردشده): ۱ عدد
-پنیر گودا (ورقه ای): ۸ ورقه
-قارچ (حلقه ای شده): ۵۰۰ گرم
-ژامبون گوشت (خردشده): ۴ ورقه
-کره: ۵۰ گرم
-نمک و فلفل: به میزان لازم

روش پخت

۱٫ فلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و داخل آن را خالی کنید. بعد بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.

۲٫ کره را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.

۳٫ قارچ را به مواد افزوده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد. بعد ژامبون را به آن افزوده و تفت دهید.

۴٫ نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.

۵٫ داخل هر نیمه از فلفل دلمه ای، یک ورقه پنیر قرار داده و با استفاده از قاشقی داخل آن را از مواد پر کرده و مجدد یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

۶٫ فلفل دلمه ای را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید. بعد آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه (یا تا زمانی که فلفل دلمه ای پخته و پنیر ذوب شود) بپزید.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات

تبلیغات