نمایشگاه اقوام در کرج آغاز بکار کرد
    نوع نشستن «پوتین» مقابل ولایتی نشانه چه بود؟
    ایزدی: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به دنبال
    چگونه فرزندان را با اهل بیت (ع) آشنا
    حادثه در خط مترو کرج به تهران/اختلال بعد
    ۵ ماده غذایی که در فریزر هم خراب
    «پایتخت ۶» ؛ یک سریال ماورایی!
    بیرانوند۸ پیشنهاد اروپایی دارد
    مکانی شگفت انگیز در سیستانِ ایران
    عجیب ترین چیزهای کشف شده در هواپیما
    بنیاد تعاون سپاه پاسداران بدهی به شهرداری تهران
    کودک و نوجوان در استان البرز مهجور مانده
    ماجرای تبلت “محسن هاشمی” چیست؟
    آداب غذاخوردن در کلام ائمه(ع)
    قدرتمندترین دشمن چربی خون
    کار کثیف ۱۳ سعودی به کمک عراقی ها
    جنجال بر سر رقاص های اینترنتی ادامه دارد/
    وزارت کشور گزینه شورای شهر برای شهرداری کرج
    آخرین وضعیت ایمن‌ترین آزادراه کشور
    وزیر اطلاعات:با متخلفان و بدهکاران اقتصادی برخورد قهرآمیز
    کی‌روش ماندنی شد
    کشورهایی که بالاترین درآمد سرانه را دارند
    چرا در بهشت خواب وجود ندارد؟
    کسانی که حتما آلزایمر می گیرند
    محدودیت‌های ترافیکی محور کرج – چالوس در آخرهفته
    ۵۰ نفر از مدیران شهرداری کرج مدرک تحصیلی
    مسعود شجاعی در جمع جهادگران بسیج دانشجویی اهواز
    جدیدترین تصویر از اختلاسگر فراری در کانادا
    هرروز پاهایتان را بالا ببرید
    صدا و سیما چگونه «قماربازی» را حلال کرد؟!
تارخ انتشار: دوشنبه ۲۷ شهریور ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۲
کد خبر : 21818

روش پخت فلفل دلمه‌ای شکم‌پر با طعمی بی‌نظیر

فلفل دلمه‌ای شکم‌پر طعمی بی‌نظیر و ظاهری فریبنده دارد و بدون شک هر کسی را شیفته‌ی خود می‌کند.

روش پخت فلفل دلمه‌ای شکم‌پر با طعمی بی‌نظیر

دستور تهیه فلفل دلمه ای شکم پر در زیر آمده است:

مواد مورد نیاز

-فلفل دلمه ای: ۲ عدد
-پیاز (خلالی خردشده): ۱ عدد
-پنیر گودا (ورقه ای): ۸ ورقه
-قارچ (حلقه ای شده): ۵۰۰ گرم
-ژامبون گوشت (خردشده): ۴ ورقه
-کره: ۵۰ گرم
-نمک و فلفل: به میزان لازم

روش پخت

۱٫ فلفل دلمه ای را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و داخل آن را خالی کنید. بعد بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.

۲٫ کره را داخل تابه ای گرم کرده و پیاز را درون آن تفت دهید تا سبک شود.

۳٫ قارچ را به مواد افزوده و با حرارت بالا تفت دهید تا آب نیندازد. بعد ژامبون را به آن افزوده و تفت دهید.

۴٫ نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی از حرارت آن کاسته شود.

۵٫ داخل هر نیمه از فلفل دلمه ای، یک ورقه پنیر قرار داده و با استفاده از قاشقی داخل آن را از مواد پر کرده و مجدد یک ورقه پنیر روی آن قرار دهید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).

۶٫ فلفل دلمه ای را داخل سینی فر که از قبل با کاغذ روغنی پوشیده شده، قرار دهید. بعد آن را در طبقه وسط فر از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت ۳۰ دقیقه (یا تا زمانی که فلفل دلمه ای پخته و پنیر ذوب شود) بپزید.

پاسخی بگذارید

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

تبلیغات

تبلیغات

تبلیغات